Mittwoch, 6. März 2013

Paris fashion week 2013

Oyle harika koleksiyonlar ağırladıkı bu sene paris. Butun tasarımcılar adeta birer harika yarattı. Butun koleksiyonları iple çekip hergün bekleyip teker teker inceledim. Birçoğu dikkatimi çekti inanılmaz değerli parçalar kullanılmış.

Chanel'i ayrı bir yazıda uzun uzun anlatmıştım,zaten hayran olduğum chanel ve mükemmel koleksiyonuna bayıldım

Balenciaga busene biraz daha sade kalıp fazla abartmayan tarzlarla karşımıza çıktı. Genellikle beyaz ve gri ton ağırlıklı güzel bir koleksiyon sergiledi balenciaga.

Givenchy' uzun uzun anlattıgım yazı haricinde kısaca anlatmam gerekirse. Harika güzel farklı bir koleksiyonla kışa damgasını vurucak.

Saint Laurent degişik tasarımlara imza attı daha spor daha salaş bi tarz sergiledi podyumda klasikliğinden biraz uzaklaşmış gibi.

Miu miu' kadını herzamanki gibi çok modern, çok renkli ve harika detaylara sahip olan guzel bir defile olmuş.

Balmain' deri ağırlıklı beli ortaya çıkaran modeller kullanan balmain' inde secimleri koyu renklerden yana olmuş.

Alexander mcqueen hayranlıkla her tasarımını seviyorum, ve bu koleksiyonunu gorduğumde istemsiz ağzımdan çıkan wooow kelimesi oldu. İnanilmaz ihtişamlı mukemmel parçalar sergileri alexander mcqueen.

Dior yine kabarık etekleriyle gecti podyuma klasik renkleriyle sergilediği secimleri yine cok hostu. Dior da uste yapismayan parcalarin yani sira dantel detaylı bir koleksiyona imza atti.

Louis vuitton herzaman bi farklilik yapatigi gibi yine farkli bir defile sergileri. İnanilmaz bir dekorla guzel kıyafetlerini bugun daha gösterime cikardi. Çok svdiğim kısa şortları kısa bustier tarzı ve tabiki buyuk beden ceketleri. Detaylara gelince muhtesem aksesuarlar kullanilmis bayildimm.

Celiné guzel farkli kumaslar kullandi. Celine de buyuk beden ceketleriyle dikkat cekerken klasik guzel bi tarz sergiledi.

Ve tabiki prada ve gucci defileleri.
Herzaman fark yarattigi gibi yine fark yaratti iki tasarımcıda görkemli tasarımlar sergilediler zaten parçaların zenginliği ve kalitesi her adımda belli oldu.
Özellikle gucci'ni Gece elbise kreasyonlarını çok begendim. Pradanınsa ceket kombinlerine bayıldım. Prada'da busene sıkça etek kullananlardan daha balon tarzı etkleri tercih ederken gucci biraz daha kalem etek tarzı vucuda yapışan parçalar tasarlamış.
İkisinede bayildim.

























Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen