Freitag, 15. Februar 2013

Style tipps for spring 2013

Gelelim en trend hallere.. Markaları ayırıp bir kısaltmanyaptım her tarzı birbirine ekledim. Demiştim bu sene hem renkli hem siyah beyaz ağırlıklı,deri detaylar çiçekli desenler yada asimetri kesimler kullanılabilir. Benim önerim tarzları karıştırıp, farklı bir tarz yaratmak. Hoş durduğuna inanıyorum üstüste giyilmiş birkaç kıfayeti...
Sadeece ufak bir renk detayıda kullanıp kıyafetinize heyecan katabilirsiniz, mesela ufak bir çanta yada ayakkabı yada ufak bir aksesuar. Ufak bir öneri olarakta yine.
Yaz ceketlerinizi yanınızdan ayırmayın.
Busene bayanlarımız dar pantolonlardan uzak durup bol kıyafetler giyecekler alt- üst bol da tercih edebilirsiniz sadece alt tarafınızı bol kullanabilirsiniz. Düz taban yada az topuklu zarif ayakkabılar tercih edilicek, genellikle sivri burun ağırlıklı. Volemli hiç birşeydem uzak durmayın herşeyi kullanın. Çiçek desenleri yada herhangi bir desenli kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Birkaç tarzı üstüste giyip farklı şeyler uygulayın değişik renk ve tarz kombinleri yapabilirsiniz . Busene fazla olur diye hiç birşeyden kaçmayın herşeyi abartmakta özgürsünüz 5 parmağa 5 ayrı yüzük takmak gibi.
Buyuk beden ceketler. Kısa bustierler vs. Seçimlerinizi farklı yapın!!!


Sevgiler :))

                         Prada                    Chanel                   Phillip Lim               Prada







                      Alexander mcqueen   Saint Laurent          Dion Lee                Dior

                         Chanel                   Balenciaga            Miu miu                   Prada

                                                      Chanel                   Burberry                 Vivien Westwood




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen